És normal que ús plantegeu certes preguntes al buscar fotògraf pel vostre dia.
Segur que la següent informació us és útil:


Descriu el teu estil fotogràfic:

Si ús sóc sincer, no se posar-hi un sol adjectiu. És una barreja d'estils, tècniques i experiències que m'han portat a fer la fotografia que faig avui. Documentaré tot el que passi durant el vostre dia. I a més sempre trobo moments per fer una fotografia més creativa i artística amb cada parella.

Fotograf de parelles Girona

Posem-nos en contacte! Si us agrada el que faig, estare encantat de treballar per vosaltres! La reserva és molt simple: tot el que necessito per assegurar la vostre data és un contracte signat. 

Com et contractem?


Quan i com t'hem de pagar?

 

Ho dividirem amb dos pagaments. El primer serà al firmar el contracte per formalitzar la nostra vinculació i per guardar la data del vostre enllaç.
El segon pagament es farà a l'entrega del material. I si es presta alguna actualització d'àlbum o serveis, sempre és en el segon pagament quan ho tramitem. A banda d'això, accepto efectiu, xecs, i transferències.


Sense cap problema! Tinc cotxe i em desplaço fins on faci falta per cobrir el vostre reportatge de noces.

Et podries desplaçar per fer les nostres fotos?

Fotògraf de casament Girona

Resposta curta? Parlant molt amb vosaltres. La llarga? Parlant molt, molt i molt amb vosaltres. A falta d'unes setmanes pel dia de l'enllaç, ens trobem i acabem de repassar llocs, tempos, músiques i detalls. I si hi ha sorpreses (prometo no dir res) també necessito que m'ho feu arribar. Només així puc estar preparat per anticipar-me i ser a lloc per fer les fotos al moment clau.

Com prepares un casament?


Tot el que calgui per cobrir-lo. Sóc dels que els agrada fer la feina ben feta de principi a fi. Això vol dir que estaré per vosaltres des del primer moment del dia, fins que el ball comenci a desfasar. És un dia molt especial a la vostra vida i vull que us sentiu coberts en tot moment.

Quant de temps estaràs al nostre casament?


Considero que ja pagueu a un fotògraf professional per fer les fotos. Llavors no té massa sentit que tots els assistents estiguin amb càmeres varies fent fotos de tot plegat. Al final l'únic que fan és (sense mala fe) complicar-me la vida a mi sense deixar-me arribar a fer la foto que he vist. I això s'acaba notant a la qualitat del reportatge que us acabaré entregant i pel que heu pagat.

Tot i això, no tinc problema en que els convidats portin mòbils i facin fotos. Al cap i a la fi és una ocasió que ells també volen recordar. Però expliqueu que en cas necessari cedeixin rapidament el lloc al fotògraf oficial.

Els nostres convidats poden portar càmeres i fer fotos?

Fotògraf de casaments Girona

Sí. De fet és una part clau de la meva feina. Per defecte, tot i la qualitat dels arxius digitals que aconsegueix la càmera, aquests no tenen el nivell de contrast, saturació o tonalitat que m'agraden. I aquí és on els programes de revelat digital i edició m'ajuden a aconseguir els estils que veieu a les meves fotos.

Edites totes les fotos?


La resposta és un NO rotund. El meu estil de fotografia és meu. El podeu considerar millor o pitjor, però és el que tinc (I precisament això és el que em diferencia de la resta de companys de professió) i ara mateix està en evolució.

Pots fer les fotos amb l'estil de X fotograf?


Depèn molt de cada casament. N'hi ha que són molt complets i hi passen mil i una anècdotes a fotografiar, i d'altres més tranquils però igual d'interessants. La mitjana de fotos que entrego està sobre els 600 arxius. Tenint present que el minim són 400 (pocs cops s'ha donat el cas).

Nº de fotos que ens lliures?


Sempre! Disposo de diversos discs durs, de manera que les fotos que us entrego a vosaltres, també queden guardes en diferents unitats de seguretat separades físicament. Per si mai passa res a una còpia, que la segona estigui assegurada.
Us aconsello fer el mateix i realitzar dos o tres còpies de seguretat en diferents dispositius. Ja que, si per algun motiu perdeu els arxius, i us els he de tornar a enviar, això tindrà un petit recarreg.

Tu guardes les nostres fotos?


La meva feina com a fotògraf va més enllà de disparar l'obturador i editar les imatges. També hi ha una feina de selecció (en base al meu criteri i valoracions de cada imatge) conforme la foto en qüestió és bona i aporta quelcom al reportatge global. Per tant no trobo sentit en entregar els arxius que no passen aquest filtre. I en el cas de fer-ho, conteu que ràpidament podríem pujar a 3000 arxius en format RAW de forces GB de pes...

Pots entregar-nos totes les fotos fetes durant el dia del casament?


Jo mateix. Totes i cada una de les pàgines del vostre àlbum estaran dissenyades a mà. Òbviament abans d'enviar res a impremta, vosaltres sou els que em donareu l'okei definitiu amb els canvis oportuns.

Qui dissenya els
àlbums?

Blanc Mate Fotografia de Noces equip fotografia digital

Treballo amb dues càmeres Canon, i el 90% de les fotos del vostre casament les faré amb un objectiu 35mm. Una òptica lluminosa i molt nítida que s'adapta perfectament a la meva manera de fer. El 10% restant de les fotos les faré amb un 100mm macro o amb un objectiu gran angular.

Quin equip fas servir?


No. I això queda perfectament estipulat al contracte que firmem conjuntament. Em reservo completament el dia en qüestió per vosaltres.

Fas més d'un casament al dia?


Cal dir que tinc molta cura de mi mateix. Menjo molt sa i faig esport. De fet fa anys que no em poso malalt. Però si per mala sort i per una causa de pes no em veiés en cor d'assistir al vostre enllaç, podeu estar segurs de què tindreu fotògraf substitut. Fa temps que treballo en aquest sector i tinc bons amics i companys que poden substituir-me en aquest cas.

Que passa si per causa major no estàs disponible pel nostre dia?


Les fotos són vostres, per tant podeu fer-ne ús personal. Imprimir còpies i compartir-les amb els vostres (en aquest cas sempre agraeixo una menció a l'autor). Bàsicament el que no podeu fer és cedir-les a terceres persones o treure'n un benefici.

Que podem fer i que no amb les teves fotos?


 

Si teniu més preguntes contacteu amb mi. Estaré encantat de trobar-nos i resoldre tots els dubtes!